Kõigepealt tere siinse foorumi inimestele, keda veel ei tea-tunne!
Ja nüüd kohe otsa ka väike küsimus/arutelu, miks lõpuks kasutaja ka ära tegin niisama lugemisele lisaks:
Mis pluusi suvel suurte soojadega kalal kasutate? Ühest küljest ei tohi ju palav hakata, samas esimesed hommikused tunnid on üpris jahedad. Lisaks ei tohi sääsed ja parmud läbi võtta. Ja kolmandaks võiks riie olla ka kerge ja mugav. Olen proovinud erinevaid variante ja seni parim kombinatsioon on tundunud Odlo light pika käistega pesu + õhuke mikrofliis peal. Aga päris soojaga hakkab ka nii palav. Ilmselt tehakse näiteks jahimeestele mingeid päris õhukesi aga samas sääsekindlaid pluuse. On kellelgi kogemusi?
Alumisega osaga olen rahul - brynje võrk ja kahlakad peale, aga see brynje võrk ülakeha peal miskipärast ebamugav...
Ja no et esimene postitus ei jääks vaid info pärimiseks, siis veidi eelneva küsimuse taustast ka. Nimelt on mitmed minu suuremad jõekad saadud lauspäiksega ja ca 25 C temperatuuriga. Kõige äärmuslikum oli vast eelmise aasta südapäeval kella 1 paiku ligi 30 C (varjus) ilmaga saadud 1,91kg. Ehk et suur kala võtab ka päris sooja ilmaga. Lihtsalt endal on suhteliselt raske nii püüda. Seepärast uuringi riiete kohta.
Lõppu siis ka väike fotokinnitus, et kuuma ja selge rannailmaga võib suurt trehvata:
2,03 kg, L-56 cm, 22. juuni hommikul kell 6, pilvitu ja 25 C.