Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Kottide ja vestide teema

More
9 years 1 month ago - 9 years 1 month ago #6021 by -antero-
Hei profid andke vähekene nõu seljakoti valikul. Võiks olla mõistliku hinnaga, veekindel või vähemalt sademetekindel. Piisavalt taskuid, sahtleid landikarpidele ja ka päevane toit võiks sisse mahtuda. Ridva koht võiks ka eraldi tegelikult olemas olla :D
Kes mida kasutab ja kuidas rahul olete? :)
Last edit: 9 years 1 month ago by hannes.
More
9 years 1 month ago #6022 by aapua
Replied by aapua on topic Kottide ja vestide teema
Kui vees käid, siis viska "päevase toidu" mõiste välja. Või siis hinda oma prioriteedid ümber... Olen oma võileibu pakkinud tuhandekordselt janiiedasi, ja seljakotist võtad ikkagi välja ühe ligase ja läbivettinud känkra. Muidugi enne seda liikus seljakott koos minuga mitmed tunnid niiviisi, et ainult vees ta oligi. Samas, ma ainult sellise arvestusega seljakoti endale hankisingi.

More
9 years 1 month ago #6024 by ceemic
Replied by ceemic on topic Kottide ja vestide teema
Toidu jaoks kasutage normaalseid karpe. Siis võib päev läbi leotada kotti, niiet toiduga midagi ei juhtu.
More
9 years 1 month ago - 9 years 1 month ago #6026 by sven862
Replied by sven862 on topic Kottide ja vestide teema
Toit mul piirdub tavaliselt Twixi või Snickersiga, see ei vetti ära ka :D
Minu soovitus oleks muretseda mingi täiesti tavaline odav seljakott, peaasi, et selga istuks ilusti ja oleks sellisest materialist, mis ka õhku läbi laseb. Kuivab nii ilusti ära ja see vesi ei tee ju talle midagi. Kala on mul tavaliselt eraldi kilekotti pandud.
Kalastuskeskuses muidu sügisel jäi silma mingi pruun kahlamiskott, veekindel ja puha. Iseasi, kuidas sellist asja sul kodus puhastada on...kala lima sees vms. Ma olen üsna laisk ka.

Mul isal oli kunagi mingi nõukaaegne seljakott....parim mida ma tahta oskaks, tugev ja hingas hästi. Koju tulles viskasin rõdule kuivama ja oligi korras, ruumi oli ka tohutult. Kahjuks sai tema aeg otsa :p
Last edit: 9 years 1 month ago by sven862.
More
9 years 1 month ago - 9 years 1 month ago #6029 by Zoom
Replied by Zoom on topic Kottide ja vestide teema
Oeh, käidud. 5 tundi värsket õhku, 0 võttu :dry: Algaja asi. Vähemalt sai keskkonda täiel rinnal nautida, 2x sattusin seakarja sisse. Lähim distants oli 10 meetrit, õnneks oli oja vahel, emis tundus kaunis kuri.

Mis puutub seljakotti siis katsetasin mullu erinevaid ja lõpuks otsustasin nn "selgrooga" matkakoti kasuks millel veel paar horisontaal tugirihma kõhupeal. Raskust (toit, landid jms) pole küll palju aga kui pikem matk ette võtta siis kehvemad seljakotid andsid päeva lõpus tunda.

Nüüd hakkasin mõtlema vesti peale, et soema ilmaga tundub inimlikum, asju pole ju nii palju.
Vesti peaks ju varustuse ära mahutama küll? Lisaks tuleb eeliseks takistustest läbi pugemine, seljakott on mul alati igal pool kinni. Söögi olen pakkinud toidukilesse, läbi pole veel vettinud aga deformeerub tublisti :lol:

Oskab keegi vestidest rääkida või on selle kohta kuskil kirjutatud?
Last edit: 9 years 1 month ago by Zoom. Reason: kirjaviga
More
9 years 1 month ago #6030 by Madis
Replied by Madis on topic Kottide ja vestide teema
Me ceemicuga tellisime need: www.airflofishing.com/buy.cfm/luggage/ai...ack-pack/75/no/50318

Mina kiidan. Seljakotti läks hüdropakk (kuni 2L) mahub toit ja kui peaks juhtuma et on soov kala ära võtta mahub kala ka.
Time to create page: 0.206 seconds
Powered by Kunena Forum