Olingi unustanud, et olen ka varem nanofili teemal targutanud. Aga jah, 0,1 kulub ilmselt kiiremini kui 0,17, peamiselt seetõttu, et teda on ebamugavam käsitleda. Minul pidas ta vastu vast 5 käiku. Ilmselt sõltub see ka rõngastest ja püügistiilist ja muust jamast. Forelli olen harjunud ikkagi tamiiliga püüdma.
Pikka aega oli mu lemmik
Sufix XL Strong
, aga jõekapüügiks on 0,23 natukene liiga jäme, viskekaugus ja täpsus kannatab tuntavalt, seda eriti ülikergete lantidega püüdes. Juba nr 2 pöörlevaga püüdes oleks 0,23 ok. Samas 0,2 on natukene liiga nõrk, mitte kalade jaoks, aga landikadu on liiga suur, igale poole ei saa järgi minna ju.
Merikapüügil jättis väga hea mulje näiteks
Gamakatsu Super G-Line
. Kusjuures, korraks, et pikkasid viskeid teha, panin ketta külge Sufix XL Strong 0,25 pooli, aga minu suureks üllatuseks tulid visked sama pikad, kui 0,3 Gamakatsuga - ainult tõmbetugevuse vahe oli pea kaks korda, venivus on mõlemal suurepärane. Gamakatsuga jäin vist ainult paarist landist ilma ja seda mitte ainult tänu täienevatele püügioskustele. Hetkel jäi katsetamine pooleli 0,3
Seaguar Senshiga
, esialgu tundub Gamakatsust natukene vähem venivam. Väikseid sasisid tuli ka natukene kauem, kui tavaliselt uue tamiili puhul see kombeks on - see võib muidugi ka vana ketta süü olla, mille nüüd asendasin. Häirib ka Senshi violetne läige, võib-olla ainult mind, mitte kala. Ehk oskan midagi targemat öelda, kui kunagi sellega suurt kala õnnestub väsitada. Või siis paljusid suuri kalu.