Head uut ka minu poolt!
Nagu kord ja kohus sai esimesel veebruaril avalaks tehtud.
Äratus pool neli ja viiest olime juba jõe ääres. Üllatuseks ei olnudki kedagi ees. :lol:
Ootasime, et veidi valgemaks läheb ning püük võis alata. Jõevesi oli üsna kohv ja peale selle veel kõrge ka. Sai natuke maad ülesvoolu mindud, kui juba esimene tegelane otsas, paraku alamõõduline ja mitte just kõige paremas toitumuses. Alamõõdulisi käis veel otsas päris mitmeid, aga paraku ühtegi "nuumforelli" küll tabada ei õnnestunud. Ma nüüd täpselt enam ei mäletagi, kas mõõdukalu käis kaldal 2 või 3, aga see polegi tähtis.
Esimene tegelane, kes natukenegi mõõdukala meenutas oli L42. No iseenesest pikkuse osas ei ole midagi öelda. aga kaaluma teda ei hakanud - kiire klõps ja tagasi.
Püük jätkus, loopisime mitmed lubavad augud ja kurvid läbi, aga kalast ei kippu ega kõppu. Taas ühe lubavama koha peal pikem vise ja tunnen et keegi korralik taga. Ausaltöeldes see võtt ja kala möll jätsid mulje, et tegemist ikka väga korraliku kalaga. Tegelikult ei olnud midagi nii suursugust - lihtne L44 ja 750g. Aga see-eest tegi möllu ja pani väga ilusa küünla, terves pikkuses ilusti veest välja - kahju, et mul kaamerat ei ole. Peab vist Ceemicu vana kaamera ära ostma. :lol:
Ei saa mainimata jätta, et L44 tegelane maitses üli-hästi ning liha oli ilus punane!
Püüdsime veel ülesvoolu ja ka seal oli kontakte, aga kõik kalad alamõõdulised või siis napilt mõõdus. Ei hakanud mõõtma ega pildistama, vaid vabastasin kiirelt.
Pärast läksime samal jõel veidi allavoolu, aga seal nii palju kontakte ei olnud.
Kokkuvõttes väga vinge päev ja kindlasti tasus oodata seda kauaoodatud keeluaja lõppu!
Ilmselt olin eelmise hooaja ebaõnnestunud lõpu tõttu kalajumala soosik mingil määral. :whistle: Mitte, et miskit suurt oleks saanud, aga kontakte oli parasjagu.
Edu kalavetel!