Ma jätkan pöörel+lõks komboga püüdmist. Mulle ikka meeldib lante vahetada ja uus sõlm enne igat püügikorda on nagu nii "kohustuslik." Lõksu seisukord on silmaga kergelt jälgitav, kui ongi oma omadusi kaotamas, siis vahetan välja. Pöörla sisse kahjuks ei näe... Küll aga on üks tüüp lõkse, mille kasutamist väldin
PILT
Need annavad väga kergelt järgi.
Natuke püügistatistikat ka, mõlemad nädalavahetused nulli ring. Eelmine laupäev läks üldse suhteliselt metsa, püüda praktiliselt ei õnnestunudki. Läksin sõitsin itta ja üritasin Virves vett piitsutada, ei leidnud head kohta. Pakkisin asjad kokku ja tiirutasin autoga niisama seal kandis ning uurisin kohti, kuhu võiks järgmine kord minna. Pühapäeval käisin Paldiskis, loopida sain, aga tugev tuul+laine ja sogane vesi, kala ei näinud.
Eile sõitsin Lohusallu, aga ei pääse veele ligi. Üks eravaldus teise otsa, autot kuhugi jätta ei osanud ja läbi kellegi hoovi marssida ei taha. Põrutasin edasi Paldiskisse, mõnus õhtupoolik oli, kuid ikkagi ilma kalata, tõenäoliselt sogase vee tõttu eelmisest nädalavahetusest. Üks mees oli kahlakatega vees, ei paistnud tal ka kala olevat ja nähes meid läks üldse minema. Veidike eemal pandi võrku ka. Need märgid on muidugi lootustandvad, et sealt võib kala tabada küll.
Eks see alustava merikaküti raske elu ole: otsin kohta kust ma saan ja viskan landi vette