Esitasin ka selle kalastuskaardi aruande ära nüüd ja lõin ühtlasi ka kõik numbrid kokku:
Mõõdukaladest käis käe vahelt läbi 84 forelli, kellest siis 23tk olid ülekilosed. Mitu ma neist koju tõin, ei julge kõva häälega välja öelda, sest ilmselt saan korraliku peapesu siit mõne käest
Eks pere ka kasvab ja värske kala on kuidagi märkamatul kombel väga kõrgelthinnatud toiduks meie laual muutunud.
Aga numbritest siis veel:
Üle 1,5Kg piiri oli kokku 8 kala ning need jaguneisd mõnusalt terve hooaja peale ära. Vaid märts ja september olid kuud, kus seda piiri ei ületanud. Küll aga märtsis käis mul kindlalt selle hooaja suurim kala otsas. Rõõm on ka tõdeda, et suuremad kalad tulid ikka vägagi erinevatest jõgedest ja maakondadest, mis näitab, et forell on end ikkagi päris laialt Eesti vetesse sisse seadnud. Ei hakka praegu kontrollima aga pakun, et vaid 2 suurt kala tulid samast jõelõigust.
Hooaja lõpusirgel õnnestus ka maagiline kahe kilo piir ületada, tõsi küll vaid 60grammiga aga siiski.
Huvitav tähelepanek on see, et alates augusti teisest nädalast ei õnnestunud koju tuua ühtegi emast kala - kõik olid niisakalad, sh ka see kahene. Seega marja järele tuleb nüüd paraku selverisse minna, samas loodetavasti satub siis rohkem seda õigesse kohta, ehk kruusa alla
Avastatud sai kõvasti - oli pettumisi ja muidugi ka õnnestumisi seoses sellega. Igale poole ei jõudnudki ja järgmiseks kevadeks on juba 2-3 uut kohta välja vaadataud lisaks nendele, kuhu see aasta ei jõudnud.
Erilised tänud Randole, kes võttis vaevaks nii ägeda landi valmis meisterdada. Ei teagi miks aga kohe väga meeldib mulle sellega püüda! Lisaks tundub, et järgmisel hooajal saab ka uut kraami katsetama hakata!