Tervist kaaskannatajad.
Sai ka siis üle pika aja jõekaldal käidud.
Sättisin ennast hommikul 8ks jõe äärde.
peale 15 minutit püüdmist sain ühe Ca. 50 cm se "kolli" otsa.
Sidur ragises mis kole ja mina aina väntasin. Lõpuks peale "igavikku" kerimist oli ta lõpuks kalda ääres.
Silma järgi vaadates oli vesi kalda ääres Ca. 30 cm sügav, egas midagi mõeldud/tehtud. Astusin siis vette minema ja hetkega olin rinnuni vees/mudas. Sellest väikesest probleemist ei teinud algul väljagi ja hakkasin siis kala taga ajama, see rsk oli leebet lasnud selle kino peale
.
Sealt mudaaugust välja ronides ma arvan et lähedal asuvad metsaelukad ei olnud nii karvast monoloogi veel kuulnud seal looduse idüllis
Ühesõnaga mis seal ikka, kakkusin ennast sajatamiste saatel kaldale ja hakkasin siis riideid välja väänama.
Riided enamvähem kuivad ja retk võis jätkuda. Edasise 3 tunni jooksul käis landi otsast läbi ca. 30 kala, enamus seal 30 cm kanti, samuti üks 39 cm ne mõõdukala. Selle pistsin kotti.
Loopisin veel vähe lanti, aga mõte oli ikka selle "kolli" juures.
Sättisin oma sammud tagasi kolli poole , 2,5 tundi möödas ja lootsin et ehk on ära unustanud.
Kokkuvõttes, krdi hea mälu on neil. Loopisin 20 minutit seda auku aga mitte kedagi.
Tagasiteel mõeldes kudemisajale Lammutasin ühe kopratammi ka ära(2 meetri ulatuses).
Kokkuvõttes oli Hää päev, sai üle pika aja ka Forelli maitset tunda.
Seniks, konks näppu.