Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Jõeforell vol. 5

More
10 years 5 months ago - 10 years 5 months ago #4051 by STF
Jõeforell vol. 5 was created by STF
Eelmise teema saba: www.kalaportaal.ee/foorum/kalapuuk/3306-...vol-4?start=200#4053

Tegemist on kohaga, mis jääb suurematest teedest kaugele metsa sisse. Ma täpsemalt ei räägi, et mitte karu asukohta reeta. Jahimehe jutu järgi käib seal sügiseti vilgas kudemine. Päeval istuvad pesadel väiksed kalad, õhtuhämaruses ilmuvad välja suuremad. Suvel meelitasin sama truubi alt nr 1 pöörleva otsa ilusa konkslõuaga isakala. Eks ma nüüd annan ka jahimeestele teada, et tegemist polnud röövpüüdjatega. Ja soovitan neil edaspidigi silmad lahti hoida. Õnneks käivad nad sealkandis tihti söödaplatsidele täiendust viimas ja oma tornides passimas.
Last edit: 10 years 5 months ago by hannes.
More
10 years 5 months ago #4052 by siirdesärg
Replied by siirdesärg on topic Jõeforell vol. 5
vahepeal kiskus selliseks huumoriks ära et mul pidid tilgad naerust püksi tulema :woohoo:

More
10 years 5 months ago - 10 years 5 months ago #4053 by hannes
Replied by hannes on topic Jõeforell vol. 5
Positiivne, et selliseid asju ikka märgatakse ja ka 1313 teada saab (Y)

Mul selline tunne, et inspektorid tulevadki jõekapüüki kontrollima rohkem telefonikõne peale, st siis, kui jama majas. Hea seegi. Ise pole forellipüügil kunagi ühtegi inspektorit trehvanud ja seda pole ka teiste püüdjate käest kuulnud. Tahaks loota, et eksin..
Last edit: 10 years 5 months ago by hannes.
More
10 years 5 months ago #4055 by kriccc
Replied by kriccc on topic Jõeforell vol. 5
Teemast vol. 4

scuba wrote: Kena video jah.Kas kasutasid ka mingit polaroidfiltrit või paistis niisama hästi kõik?Kui suureks siis suurimaid hindasid`?


Polaroidiga jah, hea asi, seda kavatsen ka järgmine hooaeg poovida püügi ajal, kui tahan kaugemalt piiluda, silmad nii head ei ole :)
Suurim vast oli 50cm ringi, aga pead ei anna, vees kala hindamine läheb mul vahest ikka väga nihu.

hannes wrote: Mul selline tunne, et inspektorid tulevadki jõekapüüki kontrollima rohkem telefonikõne peale, st siis, kui jama majas. Hea seegi. Ise pole forellipüügil kunagi ühtegi inspektorit trehvanud ja seda pole ka teiste püüdjate käest kuulnud. Tahaks loota, et eksin..


Järvas jõeääres olen kohanud kahte inimest, kes väitsid, et inspektorid on täiesti olemas, olevat oma silmaga lausa näinud(ja seda lisalehega jõgedel) :D Pühapäeval oma elu teisel lõhepüügil sai siis elus esimest korda ka ise nähtud kontrolli, positiivne!
More
10 years 4 months ago #4074 by Jeekim
Replied by Jeekim on topic Jõeforell vol. 5
Kas keegi on ka viimasel ajal kudemist vaatamas käinud? Minu poolt vaadeltavates jõekestes alamjooksudel kude on nüüdseks lõppenud ja tegevust on jäänud veel vaid ülemjooksude allikatelähedastesse piirkondadesse, mis ka talvel ei jäätu täielikult. Vapustavalt suuri sel sügisel ei näinud.
More
10 years 4 months ago #4075 by kriccc
Replied by kriccc on topic Jõeforell vol. 5
Teisipäeva öösel ei näinud teatud kohas enam midagi, aga süüdi võisid ka olla autotuled, kuigi sai suht peale näidatud.
Time to create page: 0.122 seconds
Powered by Kunena Forum