Sven paugutas ikka esimese hooaja kohta väga kõva tulemuse (tegelikult on see auväärt skoor ka vanale jõekahundile). Hea, kui ma oma esimesel hooajal mõned mõõdukalad kotti sain
Aapua, pead oma sitikale siiski tänulik olema, et ta sind terve jõekahooeg truult teenis ja alles viimasel päeval saba andis
Merikani veel aega, jõuad ilusti väikese ajukirurgia ära teha
Woobler, tunnen natuke kaasa, et sa jõekapüügi alles septembris avastasid - mul oli sama jama. Avastasin omal ajal jõekarõõmud suve lõpus ja 1. veebruari ootamine läks oioi kui pikaks. Õnneks sai vahepeal spinnaga teisi kalu jahitud ja see leevendas olukorda natuke.
Eile panin ka hooajale punkti. Kala ei saanud. Läksime sõbraga, kes muidu kõva kalamees, kuid jõeforelli varem pole püüdnud, ühte uut jõge avastama. Kohale jõudes leidsime eest eriti kurvanäolise nire, kus vett nii 15 cm jagu. Aega oli vähe, kuid niisama koju tagasi sõita ei tahtnud ja läksime paariks tunniks üht väga tuntud Põhja-Eesti forellijõge pommitama. Kalal oli suu täiesti lukus (kui seal üldse kala oli
) Sõber sai vähemalt püügimaitse suhu ja usun, et see ei jää tema viimaseks korraks..
Muidu oli hooaeg täitsa OK (eriti võrreldes eelmise tuksiläinud hooajaga). Võrreldes teiste siinsete ässadega ma palju jõe äärde ei jõudnud, kuid enamus korrad sai ikka kalaga koju tuldud.
Mis seal ikka, laseme siis nendel jõetäpikutel mõnusalt välja puhata ja anname vahepeale teistele kaladele valu :fish2: Uurisin täna juba oma merikalante - krt, enne esimest püüki peab paljudel konksud ära vahetama