Ceemic on oma vastuse juba saanud aga kirjutan ikkagi, sest äkki keegi teine sama küsimuse ees.
Mina olen kasutanud seda konkreetset alussärki:
matkasport.ee/msweb.nsf/pages/Aclima-War...w=Class&f1=R%F5ivad#
Suvel palavaga LightWool sarnast toodet, mida hetkel Matkaspordis ei paista olevat.
Väga mugav ja tõesti hoiab hästi sooja. Lisaks on näomask kohe külge integreeritud (LightWool särgil maski pole ning puudub ka pöidla-auk varrukates) ning kui maskina kasutades hakkab liialt palav, saab üle pea tõmmates selle salliks muuta. Kui aga mõlemat pidi on palav, siis viskad lihtsalt seljataha kapuutsina rippuma. Ja kusjuures see, et meriinovill hoiab sooja ka märjaks saades, ei ole tühipaljas reklaam, vaid nii ka tõepoolest on. Miinusena võiks välja tuua võibolla pöidla-augu võrdlemisi kiire kulumise aga kuna ma kasutan sama riietust ka koduhoovis töödel/toimetustel, siis enamuse kulumist toimub ilmselt siin töö käigus.
Kasutan sama toote soojapesu pükse ka, suvel CoolNet, talvel HotWool omi ja pole olnud olukorda, kus oleks olla liiga palav või liiga külm. Õige riie hoiab ikka mõnusalt keha tempi normis. Eks muidugi ise peab ka asja mõistusega võtma - kui enne püüki täisvarustuses 5km maratonjooksu teha ja siis väsinuna kännu peale magama jääda, siis ilmselt on alguses palav ja pärast külm