Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Jõeforell vol. 7

More
9 years 10 months ago - 9 years 10 months ago #4849 by allu0
Jõeforell vol. 7 was created by allu0
Eelmise volüümi saba: www.kalaportaal.ee/foorum/kalapuuk/3323-...rell-vol-6?start=200


Ilmselt olen mina ainus, kellel pole kala ega ka pilte nendest :) asi võib muidugi selles olla, et viimased püügid kõik lennukaga (algaja) :fish:
Last edit: 9 years 10 months ago by hannes.
More
9 years 10 months ago #4852 by m2nnja
Replied by m2nnja on topic Jõeforell vol. 7
Alar, ära selle pärast muretse :) Kui tulema hakkab, ei jõua pildistada :D :D

More
9 years 10 months ago #4855 by allu0
Replied by allu0 on topic Jõeforell vol. 7
Männja Ega väga ei muretsegi :) Ma pole õnneks selline kes tahab kõike "nüüd ja kohe" saada. Küll tulevad ka kalad ja pildid :D
More
9 years 10 months ago #4857 by Meelis365
Replied by Meelis365 on topic Jõeforell vol. 7

Ilves wrote: Reedel oli võtt tõesti hea, minul käis kaldal palju kalu ning suurimad olid (L) 50cm, 1190kg, 48cm, u900g ja 43cm. Käis veel omajagu mõõdukalu ja alammõõdulisi kuid madin L50 oli märkimisväärne.
Tegin siis pika viske kopra tammi alla voolulisemasse kohta ja sain teha mõned vändapöörded kui tuntsin, et midagi korralikku on otsas. Mõni hetk hiljem näitas siis ennast ka kala, emotsioon oli võimas . Kala möllas ja suutis käia kaldauurdealt läbi ning siis põhjas olevasse risusse ja vaikus. Mõtlesin no mis nüüd saab ning otsustasin üleriided seljast võtta ning järgi minna. Andsin siis ridva Raineri kätte ja läksin vette, vesi oli umbes nabani. Jõudsin siis sinna kuhu kala kinni jäi ning vaatasin põhja ja seal ta seisiski liikumatult. Käega ei julgenud katsuda ja üritasin siis kahvaga proovida ta sealt kätte saada. Ulatasin siis kahva temani ning surkisin vähe ja siis pani kala pagema. Kuna tamiil jäi ikka sinna risusse kinni siis mõtlesin, et no nüüd pani elukala minema ja emotsiooni langus oli suur. Võtsin siis tamiilist kinni, et leech risust päästa ning tuntsin võnkeid tamiilis. OH kala otsas ikka, murdsin oksa kuhu kala oli tamiili ümber mässinud ja võtsin Rainerilt ridva. Kala saputas mõned korrad ja tamiil järsku lõdva. No nüüd läks küll raisk! Ei, tõmbas uuesti pingesse ja sapsis edasi ning pani jalgevahelt läbi. Sain siis jalga tõstes tamiili jalgevahelt välja ja natukese ajapärast ta kahvas oligi. Emotsioonid laes ja tõstsin kaldale. Parandasin oma rekordit 2cm ja 70g. Nüüd olen 50-ste klubis aga 2kg klubist jäi puudu 810g. Lahkamise käigus selgus, et kalal kõvasti kirpvähke kõhus, lisaks veel puruvanasid ja üks keldrikakand oli isegi sinna koha leidnud. Järgmine kord tuleb minna juba lennukaga.
Igati emotsioonirikas ja tore päev oli!




Lausa rõõm on lugeda sellist püügikirjeldust. Õnne rekordi parandamise puhul ja küll see puuduolev 810gr ka kord ära tuleb. Võin kinnitada, et ilmvõimatu see ei ole - vaja õigel hetkel õiges kohas olla ja ehk ka natukene õnne sinna juurde!
The following user(s) said Thank You: Ilves
More
9 years 10 months ago #4859 by lazarus
Replied by lazarus on topic Jõeforell vol. 7
ja äkki ongi parem, kui kohe ruttu seda järgmist 800 grammi ei tule... on motivatsiooni rohkemateks aastateks :)
More
9 years 10 months ago - 9 years 10 months ago #4870 by Meelis365
Replied by Meelis365 on topic Jõeforell vol. 7
Minul jäi kahjuks see nädalavahetus vahele. Ilmad olid muidugi väga suvised ka ja pagana sääsed hakkavad ka end juba ilmutama. Aga oi kuis kripeldama jäi ikka. Kahjuks ei õnnestunud aega nii planeerida, et kasvõi õhtupoolikugi kuskil jõe ääres veeta. Ehk saan nädala sees mõnel päeval veidi varem end töölt ära ja kuhugi end ikka kohale vean. Päevad on juba ikka päris pikad.
Last edit: 9 years 10 months ago by hannes.
Time to create page: 0.144 seconds
Powered by Kunena Forum