Ceemicuga nõus.
Kui mina hakkasin mõõdus kalu saama siis ikka L36 oli korralik kala.....ja siiani ütlen sõpradele, kes asjaga algust teevad, et mõõdukala ikka annab saada, L36 on ikka juba kala moodi. Eks oskuste ja kohavaliku arenedes lihtsalt võin valivam olla aga see pole ka mingi reegel. See hooaeg pole kätt valgeks veel saanud aga kui esimene kala on L36, siis läheb ta mul kotti ja ei ole piinlik ka kodus teda fileerida, sest saia peal saab ta võrratu olema.
Tore kui inimesed seadust järgivad ja kui nad võtavad vähem kui lubatud siis ikka hea ju. Minu peres kulub see punane kiiresti ära, seega ühega hooaja jooksul ma piirduda ei saa
Ja sügavkülma kogun ka! Novembris oli veel hea võtta ja kala oli maitsev ka, teen palju sushit ja sinna sobib toores jõekas ideaalselt....ei näe põhjust poodi joosta, seda enam, et pole alati lihtne saada 200-300g tükikest poest.
Ausaltöeldes meeldiks mulle rohkem kui "punasekütte" ei liigitataks eraldi gruppi, ei teiste ega nende endi poolt. Vahet pole mida püüda, kui teed seda väga hästi ,siis oled nii või naa austuse ära teeninud....olgem ausad, ega see jõeka jaht nüüd mingi imeasi ka pole. Lihtsalt mõnele meeldib passiivne püük, teisele aktiivne.