Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Soodne kaal

More
11 years 10 months ago #2105 by Mark0
Soodne kaal was created by Mark0

Rendering Error in layout Message/Item: Using $this when not in object context. Please enable debug mode for more information.
More
11 years 10 months ago #2106 by hannes
Replied by hannes on topic Vastus: Soodne kaal
Mul praegu vaid üks pisike kaal, mis mahub seljakoti kõige väiksemasse taskusse. Sellega hea jõekaid jm väiksemaid isendeid veekogu ääres kaaluda. Näeb ta välja selline:



Ei miskit erilist aga kärab küll. Millalgi vaatan vähe toekama aparaadi ka juurde...
Attachments:

More
11 years 10 months ago #2109 by ubinas
Replied by ubinas on topic Vastus: Soodne kaal
Mark0, ma sellist sama kaalu proovida sain. Erinevus kallima ja toekama kaalu vahel oli minimaalne. Tean, et paljud kalamehed sellist kaalu sajaga maha teevad, kuid ostsin oma kobaka kaalu asemele täpselt samasuguse vidina nagu su lingil ning ei ole pidanud pettuma. Paari kulli eest üsnagi täpne kaal. Ma muidugi ei ole proovinud kaaluda raskemaid esemeid kui 20kg ning ei tea erinevusi sellest ülespoole, kuid olgem ausad - kui tihti sul kala kaalumiseks on vaja 40kg-st vahemikku? Kevadsärge kakkudes kaalud sumbatäie ära ning usun, et siukse kaaluga eksimisvõimalus +-200g umbes. Kui sedagi.
More
11 years 10 months ago #2111 by Mark0
Replied by Mark0 on topic Vastus: Soodne kaal

hannes wrote:
Ei miskit erilist aga kärab küll. Millalgi vaatan vähe toekama aparaadi ka juurde...

Kas aparaat ei toimi nagu peab, või on plaanis tuurajahile minna ?:P
More
11 years 10 months ago #2112 by hannes
Replied by hannes on topic Vastus: Soodne kaal

Mark0 wrote: Kas aparaat ei toimi nagu peab, või on plaanis tuurajahile minna ?:P

Aparaat ise tip-top, kuid max kaal 7 kg. Ei või iial teada, millal üks 7+ koll lanti haarab ja siis aja pool küla kaalu taga :cheer: Eelmisel aastal juhtus nii sõbraga, kes 8,5 kg haugi välja võttis ja pärast millegiga teda kaaluda polnud. Ja näiteks Soomes võiks suurematele peletistele mõeldud kaal ikka igaks juhuks kaasas olla.
More
11 years 10 months ago #2113 by Mark0
Replied by Mark0 on topic Vastus: Soodne kaal
Selge pilt :)

Samas meil plaanis siin juuli lõpus merele minna, pole kindel kas mul siis ka kasu omale soetatud kaalust on, kui mereangerjat proovime välja tirida ...

Rebisin seda oma soetatud kaalu nüüd veits, 28kg sain kellale, aga siis tekkis hirm, et käepael annab otsad vms, noh ja ega see sõrmega selle kaalu konksust sikutades hoidmine ka just orgasmile viita :D
Time to create page: 0.123 seconds