Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Tahan telespinni - aga millist?

More
3 years 5 months ago #11310 by Nozzu
Tere

Plaan soetada endale uus telespin. Täiesti suvalt ostetud Mikado 10-20 andis saba (rõngas roostetas läbi). Selle Mikado ostsin ka alles siis, kui ma veel spinningupüügiga ei tegelenud. Aga möödudnud suvel avastasin enda jaoks landipüügi ja sai omajagu havisid ja ahvenaid (suurim ahven 740 grammi) välja sikutatud.
Ehk siis nüüd tugevalt teemas sees ja pakub huvi. Uus rull sai juba soetatud (Shimano Sienna C3000) aga nüüd oleks sellele vaja ritva kah. Ja nagu öeldud, just teleritva tahaks.

Endale jubedalt sümpatiseerib Kastkingi BlackHawk II aga seda Eesti kauplused ei müü. Või teab keegi kedagi, kes müüb?
Ent milline võiks olla sellele alternatiiv? Äkki oskate soovitada?

Aitäh
More
3 years 5 months ago #11311 by Hein
Soovitada 100% ei oska, aga mingi aeg oli endal ka mõte, et peaks üht teleskoopi varuridvana kaasas kandma. Ostmiseni ei jõudnud, seepärast ei julge väga valjuhäälselt soovitada, aga DAMi kraam tundus päris hea.
The following user(s) said Thank You: Nozzu

More
3 years 5 months ago - 3 years 5 months ago #11312 by Nozzu
Tänud. Kellelti midagi :)
Olin siin juba seda meelt, et tellin Alist selle Black Hawki aga siis vaatasin, et tõenäoline stsenaarium on, et ootan vähemalt kaks kuud oma ritva ja siis on kah suur tõenäosus, et see on saatmise käigus ära lõhutud. Ehmatavalt paljudel oli Alist tellides see probleem.

Nüüd kaldun Shimano Katana suunas. Saaks kohapealt kätte ilma pikema ootamiseta.

Daiwa Ninja X jäi kah silma.

Piilun neid DAMi omasid kah.
Last edit: 3 years 5 months ago by Nozzu.
Time to create page: 0.107 seconds
Powered by Kunena Forum