Mnjaa, tundub, et igas foorumis läheb kõik ikka ühtepidi. Öeldakse ,et kui on kolm lennukameest, kellelt küsida, saad neli vastust!
Kõige lihtsam on vist nii, et igaüks leiab endale nn õpetaja. Sest see püügiviis on minu arust kunst. Iga meister õpetab kindlasti enda tõdede ja arusaamade järgi - lõpuks saab algaja ka aimu, millega on tegu (kui tal piisavalt püsivust).
Täpsustuseks :Mina vastasin zoomile - pidades silmas just ekstra haugipüüki '(selle ma ka kohe ütlesin. ! Ja siiani olen seisukohal, et havi ja jõeka jaoks on vaja eraldi komplekte!
Lisan veel, et haugi püüan WF ujuva nööriga, sest haug madalas rohus suvel ning mingit uppuvat nööri või liidrit pole vajagi. Pigem just popperiga pinnalt ja paadist või kahlates.
Niipalju veel alustajatele ( eks minagi õpin iga korraga veel
) , et kui lennukas osta, siis tuleb sellega ka püüda, siis hakkab üks päev asi lõbusaks muutuma ja sa märkad, et enam ei mõtle heitmise peale , vaid naudid kalapüüki. Mina ostisn ridva kaks aastat tagasi,
eelmine aasta oli esimene hooaeg. Spinnasid polegi kodus enam ja käidud sai 65 korda püüdmas. Sellel aastal 15 korda käinud lennutamas. Kaladeks eelmisel aastal ( viidikas, särg, säinas, harjus, roosärg, jõeforell, haug, turb, vikkerforell, merika smoldid).
Hetkel ootan merikapüüki merest...
Kui meeldib, siis meeldib, samas pole ju kohustust lennukaga püüda
Asi on maitses
Parimat:Mikk