Tänane plaan poolik päev teha lõppes nii, nagu arvata tegelikult oligi, ehk et jõudsin just alles koju. Aga päev oli huvitav. Hommikul sadas vihma ja kala oli aktiivne. Kätte sain kohe esimese tunniga 5tk, ühe L43 võtsin kaasa. Kuna vihmaga ei hakanud elektroonikat kaasa tarima, siis kaalumine jäigi ära. Kummaline oli see, et kalad tulid kohast, kus eelmisel korral täielik tühjus oli, ei tea kas vihm mõjus nii, et tulid peidikust välja või oli asjal mingi muu põhjus.
Päeva keskel jõudsin siis kohta, kust eelmine kord selle suure kala sain ja täpselt samast käänakust hüppas uus elukas otsa. No ma ei tea kas ma julgen öelda, et suurem oli aga väiksem ka mitte!
Kahjuks seekord jäi kala peale. Oli küll pikalt otsas aga lõpuks suutis ikkagi kuidagi end lahti keerutada. Hiljem sain veel paar tükki kätte, mis oleks kannatanud kaasagi võtta mõõdu poolest aga kuna üks juba oli ja lootsin ikka suurt elukat uuesti kohata, siis lasin need tagasi. Päris õhtu eel nägin veel üht parajat poissi minu peale põgenemas ja sain ka mõned väga tugevad võtud aga kedagi enam konksu külge saada ei õnnestunudki. Tundus, et võtt aina kehvemaks üldse jäi ja lõpus pigem lihtsalt lanti ründamas käidi.
Eks järgmine nädalavahetus uuele ringile. Arvan, et ühel päeval samasse kohta tagasi sest mida ikka leiutada ja otsida, kui seal tundub, et kindla peale minek on!