Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Vagula järv ja Tamula järv

More
11 years 5 months ago - 11 years 5 months ago #2886 by DJ JoYsTiK
Tere
Oskab keegi äkki öelda kas on see aasta sealt saadud miskit ja mis lante eelistama peaks?
Plaanis siis varsti trollima sinna ja õhtul siis tonkatama.
Pidavat Eesti liigirikkamaid järvi olema, et peaks nagu midagi ikka saama.
Parimat JoY.
Last edit: 11 years 5 months ago by DJ JoYsTiK.
More
11 years 5 months ago #2911 by DJ JoYsTiK
Sai siis käidud Tamula järve peal ja alates 02.11-04.11 phm ei miskit. Kas siis ilma muutus oli kala ära hirmutanud või oli seal mingi muu tegur mängus aga proovisime ikka kõiki eri mooduseid nii vobleri ja silikooni millel raske tina, et see phm kohati põhjas lohises. Värvid olid ka pidevalt erinevad ja aega ajalt vahetasime aga ei miskit. 03.11 õhtu poole sai korra pilliroo äärde mindud kus siis trehvas üks mõõduline otsa ja jälle vaikus. See vastu 04.11 peale lõunat oli juba rohkem tegevust 2 võttu ja mõlemad mõõdus aga üks otsustas pärast esimest katset paati tõsta kala edasi ujuma minna. Kuna sõbral kinnisidee, et kahv on halb enne siis tänu sellele see kala ka sinna jäi.
Tonka otsa ei jäänud miskit kuigi seda kahel päeval proovisin. Ilmselt võtt oli halb kuna kala lume maha tulekul sõi kõhu täis ja nüüd kui soojaks läks siis paastus.

Time to create page: 0.095 seconds
Powered by Kunena Forum