Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Nöör ja Tamiil - kiida, laida ja küsi

More
12 years 4 months ago #1219 by hmekk
Nohnii,

sellsit threadi polnud ja eks paljudel (niipalju kui inimesi siin peaks üldse olema) võib olla kõsimusi jms tarkusi jagada. Igatahes kiida ja laida nööri või tamiili ja küis küsimusi.

Minu küsimus oleks see, et kas kellelgi on kokkupuuteid Spiderwire invisibtaid nööriga - tugevus, kuidas kulub ja kuidas lendab).

Eesti Feederdajate Klubi - www.feederdajad.ee
More
12 years 4 months ago #1220 by ceemic
Eelmisest suvest on kogemus Spiderwire Stealth 0,30mm nööriga. Tõmbetugevus oli küll muljetavaldav, kuid muutus kiirelt "karvaseks", ning samuti polnud eriti ümar.

Kasutanud olen paljusid PowerPro nööre, ning seni äärmiselt rahul olnud. Ümaramaid nööre pole poelettidelt veel leidnud. Samuti on kulumisele üsna hästi vastu pidanud.

Lisaks on kogemus Ron Thompsoni Hyperstrong 0,10mm nööriga, mille spetsiaalselt jõekapüügiks ostsin. Tõmbetugevus sellise diameetri juures tundub üllatavalt hea, ning eriti meeldib selle nööri "lennuomadus". Mõningast kulumist/karvaseks muutumist olen täheldanud.

More
12 years 4 months ago #1221 by hmekk
Spiderwire invisi braid peaks ideepoolest olema kah täiesti ümer ja kaetud migni x teemaga ning tänu sellele ei lähe karvaseks. Kuskil tartu poodides ei paista kah olevad - tahaks käega katsuda.

Eesti Feederdajate Klubi - www.feederdajad.ee
More
12 years 4 months ago #1223 by kaups
mul ka mitmed nöörid kiiresti karvaseks kiskunud, kõige hullem oli üks berkely oma. Nüüd ostsin power PRO, see paistab ka nagu mingi parema kattega kaetud olevat ja praegu olen sellega rahul.
More
12 years 4 months ago #1224 by ceemic

hmekk wrote: Spiderwire invisi braid peaks ideepoolest olema kah täiesti ümer ja kaetud migni x teemaga ning tänu sellele ei lähe karvaseks. Kuskil tartu poodides ei paista kah olevad - tahaks käega katsuda.

Schotterisse vaatasid?
More
12 years 4 months ago #1225 by hmekk
Schotter on koht kuhu ma absull ei jõua, pole kunagi sinnapoole asja olnud. ehkupeale ei tahaks minna kah ja kodukas neil on noh ... hea

Eesti Feederdajate Klubi - www.feederdajad.ee
Time to create page: 0.133 seconds
Powered by Kunena Forum