Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Sellised tähtpäevad:

More
11 years 4 months ago #2931 by Mark0
Sellised tähtpäevad: was created by Mark0
Minu kaasa sai siis eile sellise asjaga hakkama minu homse tähtpäeva puhul :P

Magus tükk:



Ja soolasem amps:




Kuidas teil nende tähtpäevadega lood ?
Põgenete vete äärde või ... ? :cheer:
More
11 years 4 months ago #2932 by aapua
Esmalt juba ette ära (homme äkki mere ääres või nii): ÕNNITLUSED!!!

Tegelikult lahe, kui keegi viitsib tõeliselt vaeva näha ja midagi originaalset teha. Arvatavasti on need asjad juba originaalsuse tõttu ka maitsvamad.

Olen paar korda oma sünnipäeva tõesti veetnud mitte kodus. Kord näiteks käisime sõbraga Kasaril vimba jahtimas (ma olen kevadine väljalase). Ka jaanipäeva olen mööda saatnud tonkatades. Jõulude ja aastavahetusega lihtsalt see jama, et reeglina on kaas igal pool peal... Ma olen selline friik, kes tegelikult ei pea tähtpäevadest lugu. Nahh, tegelt ju päev nagu iga teinegi. On olulisemaid asju. Ja siis veel see kohustuslik peo orgunn. Mul õnneks naine teeks ise kõik ära, aga nohh, eks need südametunnistuse riismed käsevad ikka üht-teist ka aidata... Ja ega see jõe äärde põgenemine pole ju kah lahendus - külalised tulevad siis lihtsalt järgmine päev ! :D
The following user(s) said Thank You: Mark0

More
11 years 4 months ago #2934 by kaups
õnnitlused Mark0! Sul ikka väärt naine kes viitsib niipalju vaeva näha :) Ma peaksin enda omale ka õpetuseks neid pilte näitama. :cheer: Ise olen tähtpäevadel ikka kodune,pereringis ikka natuke tähistame ja võtame paar pitsi kangemat ka.
The following user(s) said Thank You: Mark0
More
11 years 4 months ago #2940 by hannes
Palju õnne ka minu poolt !! Mis tähistamisse puutub, siis igal aasta suurt prallet ette võtta ei viitsi aga nii mõne aasta tagant saab natuke kõvema peo maha pandud küll :woohoo: Õnneks olen suvine väljalase, selle võrra korraldamsiega natuke lihtsam - saab kuskil grüünes rihma lõdvaks lasta :)
More
11 years 4 months ago #2943 by pehkucho
Õnne ka minupoolt ja tähistamisest niipalju ,et kui kõike sündmusi korralikult tähistada suurte pralledega siis on pankrott ja tervis tuksis.Suuremad tähistamised siis üldiselt juubelid.Kuna 35 ka väike juubel siis peaks vast juba praegu raha koguma hakkama kuna sinna tegelt ju ainult 5 palgapäeva(beer) (beer) (beer)
More
11 years 4 months ago #2944 by raikoj
Ikka kivid kottidesse!
Time to create page: 0.198 seconds
Powered by Kunena Forum