Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Rumalad ja naljakad juhtumised kalapüügil

More
12 years 5 months ago #1009 by hannes
Siia teemasse võib panna tobedaid juhtumisi, mis kalapüük on kaasa toonud :woohoo:
Isiklik TOP 3 on selline:

1) läksin suurvee ajal jõekat püüdma ja pidin kõigepealt ületama kraavi, mis suvisel ajal on selline parajalt üleastutav nireke. Tol kevadisel päeval oli aga see nire saavutanud aukartustäratavad mõõtmed ja voolukiiruse ning olin sunnitud esialgu ilma varustuseta proovi tegema, kas saan üldse kahlakatega üle. Jõudsin peaaegu lõppu välja, tegemata jäi vaid üks samm. Mõtlesin, et kui juba niikaugele olen jõudnud, siis mis see viimanegi samm ära ei ole ja tõin ära ka koti, kus püügivarustus, rahakott, mobla ja kõik muu eluks vajalik. Kõik läks suurepäraselt kuni selle viimase sammuni. Hetk hiljem tegin kevadiselt jäises vees juba ujumisliigutusi :) Tilkuvate riietega kõndisin 2 km tagasi autoni ja võtsin ette kurva pooleteisttunnise tagasitee linna poole.

2) ühel paadiretkel kiskus ilm juba hämaraks ja tõstsin polaroidid nokamütsi peale. Kui üritasin peapiirkonnas tiirutavale sääsele surmahoopi anda, tabasin loomulikult hoopis prille ja nii nad järvemudas omale uue elupaiga saidki.

3) sõitsime sadakond kilomeetrit autoga ja tassisime seejärel 1,5 km rasket kummikat, et avastada enda ees vahepeal ärajäätunud järv... :)
More
12 years 5 months ago #1011 by aapua
Kunagi kasutasin ilma ridvata tonkat püüdmisel. Lihtsalt tamiil kaldal kinni, teine ots loomulikult vees. Kontrollides oh imet - tamiil pingul kui kurat... Tirin mina om tonkat, iilgelt raskelt tuleb ja keerleb ja vonkleb vee all. Vahepeal läheb järsku kergemaks, et samas räige tõmme jälle teha. Suur kala, tähendab. Oh neid roppusi, kui lõpuks selgus, et selle tsirkuse põhjustas konksu otsas olev prügikühvel! Ilmselt oli keegi seda paadis hauskarina kasutanud ja siis vette kukutanud.

More
12 years 5 months ago #1013 by kaups
Mul hakkas ükskord oma lolluse tõttu kummika balloon õhku välja ajama, keset järve. Hakkasin siis tagasi sõudma ja jõudsin niimoodi kaldale et kui oleks olnud veel 20 m tulla, oleksin tulnud juba ujudes :cheer: Igasuguseid väiksemaid juhtumeid on olnud hulgi see kalapüügi puhul tavaline asi :cheer:
More
12 years 5 months ago #1027 by Napsitrall
Kord tulin sõbrapoisiga spinnatades Karjakülast Keila poole ja kuna kalal ei olnud see kõige isutavam päev ,siis miskiaeg sai meilgi kõrini ja kollektiivsel otsusel otsustasime üle karjamaa lehmade vahelt teele trügida. Jõuame lojustele lähemale,vaatame ,et krt. ühel lehmal nigu kardaan all on,siis vaatasime tiba terasemalt kõiki ja pagan küll,kõik olid pullid ja üldsegi mitte rõemsas tujus. Vähemasti nii meile näis. Üsna kõhe oli töllerdada seal mätaste vahel ja miskipärast oli koguaeg tunne,et keegi meid ikka nügida ihkab.Siiski kõik läks hästi ja see ,et kala adrekat üles toopäev ei viinud,siis pullid said sellega vägagi edukalt hakkama.
More
12 years 5 months ago #1044 by unemati001
Mõned aastad tagasi otsustasime õe-mehega minna hommikul varem kalale, paadiga jõele. Juhtus aga olema kella keeramise aeg ja seega tunnike hiljem vee äärde saime kui oli planeeritud. Seega päev hakkas juba valesti. Ok. Saime siis paadi täis pumbatud ja vette lastud, mina hakkasin siis lanti loopima kuni õe-mees aerutas vastuvoolu sobiva kohani. Ega ma palju loopida ei saanud, ehk 4-5 viset kui korraga käis mingi imelik laks ja sellele järgnes hirmus plärin ja mulin. Ok. Korras. Paat puru. Õe-mees kamandas mind paadi põhja istuma ja ise mulle kaksi-raksi otsa ja tõmbas siis katkise paadi nina üles endale selja peale, et vett sisse tulema ei hakkaks ja kukkus siis hirmus kiiresti sõudma samal ajal mulle ikka ja jälle öeldes et ma prooviks lanti kaldasse visata ja meid kaldale tirida aga ei õnnetunud see mul kohe kuidagi sest peale esimest katset juba hirmus pusa tekkis ja mis sa siis enam loobid. Saime aga õnneks kuiva nahaga hakkama. Seisime siis kaks õnnetut kaldal ja vaatasime vett, paati ja teineteist ning nagu ühest suust ütlesime et p....e see kalapüük ja panime asjad kokku ning läksime kodu poole tagasi. Kokkuvõttes saime kalal olla maksimaalselt 5 minutit.
More
12 years 4 months ago #1097 by jass
Jõe ääres jäi ükskord kallis lant puu otsa kinni,ronisin seda päästma.Ei ulatunud hästi ja ukredasin seal niikaua kuni tasakaalu ära kaotasin ja kogu täiega vette sadasin.Sõpradel nalja kui palju,endal paras p---k olla.Lasin siis trussikute väel edasi ja kuivatasin riideid,õnneks oli suveaeg :lol:
Time to create page: 0.144 seconds
Powered by Kunena Forum