Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Särg

More
12 years 1 week ago - 10 years 11 months ago #1963 by Artur
Särg was created by Artur
Ei leidnud särjeteemat aga kas keegi kuskil on saanud ka juba?
Varsti stardin Vihterpallu ja vaatan mis seal toimub. Täna vist jõele ei jõua aga homme proovin minna.
Last edit: 10 years 11 months ago by hannes.
More
12 years 1 week ago #1970 by Artur
Replied by Artur on topic Vastus: Särg
Vihterpalu jõest veel särge ei tule. Oli veel üritajaid peale minu aga tulemus 0.

More
12 years 1 week ago #1972 by aapua
Replied by aapua on topic Vastus: Särg
sa mõtled vihterpalus seda soppi saarekese juures suht suudme lähedal? Mida seal üldse veel püütakse? Vimba trehvab? Kadunud liivy rääkis ilusaid lugusid Vihterpalu lutsupüügist, just sealt saare juurest sopi vastaskaldast. Ainult rakendusi kulub mustmiljon.
More
12 years 1 week ago #1976 by unemati001
Replied by unemati001 on topic Vastus: Särg
jaaa. isegi ootan seda va särje aega.... et saaks ikke nöörid täis enne hiliskevade kuuma lõõma.... va kurjami järveke ei taha mitte jääkaanekest maha visata... seal ilusat rookat tuleb... ohjaah (beer) :fish2:
More
12 years 1 week ago #1978 by Artur
Replied by Artur on topic Vastus: Särg
aapua, ma ei tea mida Sa selle saarega mõtled? Kas see kuskohast jõgi korraks kaheks läheb? Ütleme nii, et kui käinud oled siis rippsilla koha nimeall teatakse seda paremini. Trossid on sillast ainult alles.
Iga aasta kui särg võtma hakkab siis on seal autosid ca 10 tk reas ja iga jõeääres olev tüüp rebib järjest välja. Ma üldiselt ei viitsi seal nende tsurkadega maad jagada ja loodan et satun enne jaole kui nemad. Iga meetripealt on tüüp ja see jagelemine pole minujaoks püüginauding.
More
12 years 1 week ago #1979 by aapua
Replied by aapua on topic Vastus: Särg
Just, rippsilda silmas pidasingi. Olen seal ise käinud mõned korrad, kas liiga vara või siis liiga hilja. Nii et pole tonksugi olnud. Vimma kohta huvitusin just seetõttu, et äkki on olemas koht, kust seda kala saaks tavaõngega edukalt kakkuda. Kasari ja Vigala ikka tonkateema. Krt, kui vesi alla läheb ja kraadike väljas soojem on, siis esimesel võimalusel mingi tonkaringi ma kuskil teen.
Time to create page: 0.215 seconds
Powered by Kunena Forum